دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 18 آبان 1390
بازدید : 1200
نویسنده : امیرحسین

 

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

 
 
 
تمام مواد لازم و وسيله‌هاي آشپزي خود را آماده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده و آب را در كتري بجوشانيد. فر را روشن كرده و در درجه ‌‌180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد.
 
 
 

مواد لازم خوراک فیله :

  •   پياز: 2 عدد
  •   گل‌كلم كوچك: يك عدد
  •   فلفل چيلي: يك عدد
  •   سير: 4 حبه
  •   گشنيز تازه: يك دسته كوچك
  •   فيله: 400 گرم
  •   اسفناج: 100 گرم
  •   رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  •   فلفل‌دلمه‌ ريز‌شده: 100 گرم
  •   برنج: يك پيمانه
  •   روغن زيتون: به مقدار لازم



مواد لازم سالاد هویج
  •   هويج: 5 تا 6 عدد
  •   گشنيز تازه: يك دسته
  •   ليمو: يك عدد
  •   نمك: به ميزان لازم
  •   جعفري: يك دسته



چاشنی
  •   ماست محلي: 500 گرم
  •   نمك: به ميزان لازم
  •   زردچوبه: به ميزان لازم



تمام مواد لازم و وسيله‌هاي آشپزي خود را آماده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده و آب را در كتري بجوشانيد. فر را روشن كرده و در درجه ‌‌180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد.


 
سالاد هویج

ابتدا هويج‌ها را شسته و رنده كنيد. در مرحله بعد هويج‌هاي رنده‌شده را درون آب قرار داده تا نرم شوند. گشنيز و جعفري را خرد كرده و كنار بگذاريد. هويج‌ها را آب‌كش كرده و درون ظرف سالادخوري قرار دهيد. سبزي‌ها را به آن اضافه كنيد. مقداري ليموي تازه را روي سالاد بچكانيد و نمك را هم فراموش نكنيد. در آخر سالاد را به‌خوبي به هم بزنيد و با غذا سرو كنيد.


خوراك فيله جيمي

پيازها را شسته و پوست بكنيد و آن را روي تخته برش دهيد و درون قابلمه بريزيد. روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. فيله‌ها را روي تخته به قسمت‌هاي مساوي برش دهيد و درون قابلمه بريزيد. مقداري نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه كرده و هم بزنيد. فلفل‌دلمه‌ها را به آن اضافه كنيد و در قابلمه را كج بگذاريد تا بخارپز شود. در مرحله بعد گل‌كلم‌ها را شسته و درون قابلمه كوچكي كه با آ ب جوش پر شده بيندازيد. كمي سركه و نمك به آب گل‌كلم اضافه كنيد. حرارت زير گل‌كلم را كم كرده و بگذاريد كه آرام آرام بپزد. مجددا برگرديد؛ موقع دم‌كردن برنج است. برنج خود را كته برداريد و بگذاريد تا دم بكشد. به خوراك خود مقداري فلفل چيلي و سير رنده‌شده اضافه كنيد. يك و نيم ليوان در خوراك آب بريزيد و در قابلمه را كج قرار دهيد. براي مطمئن شدن از پخت‌گل‌كلم‌ها از يك چنگال استفاده كنيد. اگر چنگال به آساني درون گل‌كلم رفت موقع آن فرا رسيده تا آن را آبكش كنيد. قبل از هر چيزي به سراغ خوراك برويد و يك قاشق رب گوجه فرنگي به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. با اضافه‌كردن رب به خوراك آن را خوشرنگ و خوشمزه مي‌كنيد، پس يادتان نرود كه رنگ هم در غذا نقش اساسي را بازي مي‌كند. برنج آماده سرو است، ‌در هر بشقاب مقدار كمي برنج ريخته و در گوشه بشقاب گشنيز و اسفناج تازه خرد كنيد. خوراك را بار ديگر چك كرده و مزه آن را امتحان كنيد. وقت آن رسيده تا زير گاز را خاموش كنيد و به بشقاب‌ها خوراك را نيز اضافه كنيد.

براي سرو خوراك از گل‌كلم‌هايي كه قبلا پخته شده‌اند استفاده كنيد و ماست محلي را در ظرفي كنار بشقاب سرو غذا يا حتي در خود ظرف سرو بريزيد. مطمئن باشيد همه خانواده از اين خوراك لذت مي‌برند.

 




:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: دستور , آشپزی , خوراک , فیله , با , سالاد , آبروکات ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز از همه جا و آدرس iranianblog.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com