عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 4 اسفند 1390
بازدید : 1375
نویسنده : امیرحسین
تاریخ : چهار شنبه 18 آبان 1390
بازدید : 1446
نویسنده : امیرحسین

 

 
 
 
وانیل طبعی گرم دارد و دارای خاصیت محرک و ضدتشنج است./ خامه را در شیرجوش کوچکی بریزید تا خوب داغ شود، شکلات را خرد کنید و داخل خامه بریزید و به هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود. آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را به آن بیفزایيد.
 
 
 

 
http://www.moslem2013.loxblog.ir/
با عضویت در این وبلاگ نویسنده این وبلاگ باشید!!!

 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: دستور , آشپزی , کاتون , شکلاتی ,
تاریخ : چهار شنبه 18 آبان 1390
بازدید : 1409
نویسنده : امیرحسین

 

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

 
 
 
تمام مواد لازم و وسيله‌هاي آشپزي خود را آماده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده و آب را در كتري بجوشانيد. فر را روشن كرده و در درجه ‌‌180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد.
 
 
 

http://www.moslem2013.loxblog.ir/

با عضویت در این وبلاگ نویسنده این وبلاگ باشید!!!



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: دستور , آشپزی , خوراک , فیله , با , سالاد , آبروکات ,

صفحه قبل 1 صفحه بعد

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز از همه جا و آدرس iranianblog.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com